Vi kan - Vi tør - Vi vil

Det vil vi på Højbo:

• Give det enkelte barn mulighed for at lære så meget det kan i forhold til egne evner - og styrke barnets selvfølelse.
  • I samarbejde med forældrene opdrage børnene til at have både en realistisk selvtillid og social ansvarlighed.
  • Skabe et stabilt skolemiljø som børn og forældre føler trygt og overskueligt.
  • Give eleverne mulighed for musikalske oplevelser og musikalsk udvikling.

Grundlæggende tror vi på, at børn ønsker at udvikle sig, dvs. at lære noget og blive dygtigere på mange planer, og at de i det hele taget ønsker at gro som mennesker. Vi tror også på, at børn ønsker at samarbejde med de mennesker, der er omkring dem – altså både deres forældre, kammerater og lærere.

På Højbo Friskole tager vi udgangspunkt i det hele menneske og udvikler barnets mange og forskellige intelligenser.

Jean Larsen den 10-05-2016
    Kære forældre
    Vedhæftet er information om skoleåret 16/17 (befordring, fripladsfonden, klub m.m.)
    God læselyst :)
  • Johna Pedersen den 26-04-2016
    Plan for FSA-prøver maj og juni 2016
  • Jean Larsen den 03-12-2015
    Kære forældre
    Ferieplan for skoleåret 2016/17 er vedhæftet.
    Planen kan også ses på forældreintra under information-feriekalender-vælg 2016/2017
    Hilsen Jean